silvia

La Dra. Sílvia Zamora Mestre, metgessa de família de l’EAP Dreta Eixample, ha estat guardonada amb el Premi a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) amb un acte de lliurament que va tenir lloc el 28 de novembre al Teatre Romea.

Des de l’any 2004, el Col·legi de Metges de Barcelona atorga anualment els premis a l’Excel·lència Professional a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

Amb aquest premi ja són dues metgesses de l’EAP Dreta Eixample que han rebut aquesta distinció. La Dra. Montserrat Freixas Laporta també va rebre el premi a l’Excel·lència Professional de l’any 2005.