Del 31 de maig a l’1 de juny, BIZBARCELONA convida persones emprenedores, pimes i el món de l’economia social a transformar la seva activitat per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat.

El 31 de maig es va convidar a participar en el BizBarcelona a la Dra. Jiménez, en representació del centre, per presentar a la conferència d’Economia Social, les Bones pràctiques en el desenvolupament del compromís social de les pimes.

bizz

María José Jiménez de Gaztañondo, metgessa de família i responsable del grup de treball de conciliació familiar d’EAP Dreta de l’Eixample, va explicar com es va treballar el pla de conciliació personal i laboral en el Centre d’Atenció Primària Roger de flor, i va declarar que es va haver de repensar l’horari de treball del centre davant la feminització de la professió mèdica. La millora de la conciliació i la reforma horària van estar una de les primeres línies que s’ha treballat.

Des del 2 de novembre de 2016 que l’EAP Dreta Eixample, va implementar noves mesures de conciliació de la vida laboral i familiar per als treballadors del centre i tant per part de l’equip de treball com per part de les persones usuàries, s’ha valorat com un canvi positiu.