El Premi Josep Manuel da Pena té l’objectiu d’impulsar l’esforç i el treball dels residents de Medicina de Família i Comunitària.

Divendres 20 d’octubre va tenir lloc al Col·legi de Metges de Barcelona, l’acte de lliurament de la IV Edició del Premi Josep Manuel da Pena on es va premiar al Dr. Alex Muñoz Quintela , investigador principal  del treball “Avaluació d’aplicació mòbil en el diagnòstic de la hipoacúsia en el pacient ancià a l’Atenció Primària” (estudi AUDAAP) com al millor treball d’Investigació de Residents de Medicina de Família i Comunitària de tot l’estat espanyol.

Va recollir el premi, el Dr. Alex Muñoz Quintela (investigador principal i resident de l’EAP Dreta Eixample) i el seu tutor, el Dr. Lluís Cuixart Costa.

L’EAP Dreta de l’Eixample des del seu inici ha volgut col·laborar en la formació de les futures generacions de professionals de l’àmbit de la salut com a aportació a la nostra societat i des del 2013 tenim residents de Medicina Familiar i Comunitària en el nostre centre i des del 2016 també tenim residents d’Infermeria Familiar i Comunitària.

premi