El CAP Roger de Flor és un Centre Docent d’estudiants i professionals sanitaris en formació acreditats com a Centre Docent Multiprofessional en Atenció Familiar i Comunitària pel Ministeri de Sanitat associat a UDACEBA

Cada any, quan comença el curs docent, venen estudiants de grau i formació professional del sector sanitari a fer practiques al nostre centre.

Durant el curs acadèmic anterior van rotat pel centre 82 estudiants dels graus de medicina i infermeria, als quals en finalitzar la seva rotació, se’ls va enviar una enquesta de satisfacció. Aquesta enquesta la van respondre gairebé un 75% dels estudiants i el resultat ha estat molt satisfactori.

També al nostre centre tenim els residents de medicina i infermeria. Actualment hi ha 8 residents de Medicina Familiar i Comunitària (MIR) que estan fent la rotació al nostre centre.

Gràcies a aquestes col·laboracions, podem contribuir a la formació de les futures generacions de professionals de l’àmbit de la salut. Som conscients que aquesta col·laboració no seria possible sense la participació generosa i voluntària dels nostres pacients sempre que vulgui participar-hi.

Més informació: Docència