Comunicat del Consell d’Administració i Comitè de Direcció de l’EAP Dreta de l’Eixample, SLP.

Davant la situació excepcional política i social que estem vivint últimament a Catalunya, el Consell d’Administració i el Comitè de Direcció de l’EAP Dreta de l’Eixample, SLP amb una greu preocupació, vol fer públic el comunicat següent:

  1. Mostrem tot el respecte a la ideologia i posicionament davant la sentència de qualsevol persona que formi part del nostre equip.
  2. Acompanyem molt especialment a les famílies i companys dels condemnats en aquests moments difícils i els reiterem el nostre reconeixement al coratge i la dignitat amb que viuen aquesta presó injusta.
  3. Manifestem el nostre rebuig a la sentència del Tribunal Suprem del judici als líders de la societat civil i representants polítics i les conseqüències greus que té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, comportant un retrocés per la qualitat democràtica de la nostra societat.
  4. Instem als partits polítics i a institucions públiques a buscar una sortida a les demandes d’una part important de la societat catalana sense descartar l’ajuda de mediació internacional, posant fi a la judicialització d’un conflicte polític.
  5. Demanen a la comunitat internacional què es posicioni clarament a favor de la resolució d’aquest conflicte sobre la base del diàleg i el respecte.
  6. Fem una crida a la ciutadania a participar en les mobilitzacions de tots els espais compartits que contribueixen a reforçar la cohesió i la convivència des de la fermesa en les reivindicacions dels drets democràtics i les llibertats.

Com a centre de salut compromès amb la societat, seguirem treballant cada dia per garantir a la nostra població una atenció primària de salut i qualitat.

Barcelona, 16 d’octubre de 2019