El passat dijous, 22 de juliol, es van celebrar els actes d’adjudicació i presa de possessió a les places de Formació Sanitària Especialitzada, on els futurs professionals sanitaris van escollir el centre on farien la seva residència.

Des del 2013 tenim residents de Medicina Familiar i Comunitària en el nostre centre i des del 2016 també tenim residents d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Aquest any, les noves residents són 1 metgessa d’Atenció Familiar i Comunitària (MFIC) que estarà al centre durant quatre anys i 1 infermera d’Atenció Familiar i Comunitària (IFIC) que estarà durant dos anys. Aquests anys de residència els servirà per completar part la seva formació, tant en el nostre centre i una altra part de la seva especialització als altres centres hospitalaris on rotarà per diferents serveis.

Els residents són el planter de la nostra institució i la seva formació és clau per al futur de l’organització. No volem acabar aquesta notícia sense donar les gràcies a tots els professionals del centre que sense la seva implicació no seria possible l’activitat docent i que tenen un paper fonamental en l’acollida i la formació dels residents.

També per descomptat a tots els residents que formen part del nostre centre i en especial, als residents que han viscut aquesta pandèmia, on volem destacar la seva professionalitat durant aquest període.

I a les noves residents us donem la benvinguda i us desitgem el millor en la vostra estança formativa al CAP Roger de Flor.