Ens complau informar-vos una vegada més, que la nostra web EAP Dreta Eixample, després de ser avaluada i d’acord amb els criteris de qualitat establerts en el Programa de Certificació, ha rebut la certificació i el segell de qualitat de Web Mèdica Acreditada.

Amb aquesta re-acreditació, ja fa onze anys que estem reconeguts pel segell WMA emès pel Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), fet que garanteix que els continguts que oferim són de confiança i de qualitat.

El programa d’acreditació del COMB avalua que la informació sanitària publicada a internet és acceptada per la comunitat científica i és de qualitat per als professionals de la salut, metges, pacients i ciutadans amb l’objectiu de millorar la qualitat de la informació sanitària a Internet.

En adherir-se al programa d’acreditació del COMB, es valora el compromís i respecte a les regles de conducta ètica i deontològica per a la comunitat mèdica sota el principi de respecte i compliment del Codi de Deontologia del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

A més, s’adhereix a la transparència que exigeix ​​la WMA en la identificació dels responsables dels continguts i proporciona informació bàsica dels responsables mèdics del portal, assegurant així el rigor i l’exactitud de la informació tractada.